"Chiel van Praag" Al jaren maken wij gebruik van de diensten van Administratiekantoor Uittenbogaard. Destijds was het een bewuste keuze om over te stappen. Wij deden onze administratie zelf.

Een behoorlijke kostenpost. Door te kiezen voor Administratiekantoor Uittenbogaard hebben we de kosten voor onze administratie veel beter in de hand, sterker, zijn zelfs gedaald.

Buiten dat is het serviceniveau van de administratie aanzienlijk gestegen. Door gebruik te maken van klantvriendelijke software zijn de maandcijfers snel tot onze beschikking. Voor goed management een must! Niet alleen wij zelf, maar ook Administratiekantoor Uittenbogaard zit bovenop de cijfers. Wij krijgen bovendien altijd een duidelijke uitleg. Bereikbaarheid is prima, tot aan het weekeind aan toe. Dat geeft een heel 'eigen' gevoel ondanks dat wij de administratie 'outsourcen'.

Jef Uittenbogaard heeft ons volle vertrouwen en daardoor heeft hij ook procuratie. Voor onze organisatie heel plezierig vooral om slagvaardig te kunnen blijven.

Wij zijn dus heel erg tevreden over onze samenwerking. Niet in de laatste plaats omdat, hoe serieus het correct administreren van cijfers ook is, humor zeker niet wordt vergeten.

Chiel van Praag